Brood by Lola Pop

De collectie bestaat uit t-shirts, hoodies en sweaters en is gemaakt van volledig organisch katoen. De designs zijn gebaseerd op artworks van Lola Pop Brood én Herman Brood. Deze zijn geïnspireerd door de mooie herinneringen die Lola aan haar vader heeft.

Unieke artworks

De t-shirts, hoodies en crewnecks bevatten een unieke ontwerpen en prints. Op de zogenaamde logo t-shirts voor dames en heren is de handtekening van Herman Brood geborduurd. Op de achterkant van het t-shirt is een door Herman Brood persoonlijk berichtje dat hij vaak tegen Lola Pop Brood zei. Dit tekstje is geborduurd en rechtsonder geplaatst. Er zijn ook hoodies voor mannen en vrouwen met een geborduurde handtekening van Herman Brood op de borst.


De artwork t-shirts en sweaters voor dames en heren, die we de Dropped dead - Wellus Tee noemen, bevat een zeefdruk print van een lijntekening van Herman Brood, met een geborduurd boven- en onderschrift. Op de achterkant is de tekst "Wellus" geborduurd op de rechterschouder.


De artwork t-shirts voor dames en heren, die we de Keus Zat - Lola & Herman Tee noemen, bevat een digitale print van een kunst van Lola Pop Brood combineert met de kunst van Herman Brood. Op de voorkant is de Brood handtekening en de tekst "Keus Zat" geborduurd. Op de achterkant tref je lijntekening aan die Lola en Herman samen hebben gemaakt. Deze lijntekening is ook geborduurd.

Duurzame kwaliteit

Er is bewust gekozen voor een duurzame kwaliteit van de kleding. Dat betekent dat alle t-shirts, hoodies en sweaters van 100% organisch katoen gemaakt zijn. De garen van de geborduurde teksten zijn eveneens van 100% organic cotton. De kwaliteit van de kleding is ook een zware stof. Voor de truien betekent dat de stof ongeveer 420 gram weegt. Voor de t-shirts weegt de stof circa 250 gram. Dat maakt de kleding lekker warm tijdens koude dagen. Daarnaast gaat de kleding door de zware stof ook lang mee.

Oversized fit

De kleding van Brood by Lola Pop heeft een oversized baggy fit. Dat maakt dat de kleding zowel voor dames als voor heren zeer geschikt is. Houd je van iets strakker, dan raden we aan om zeker een maatje kleiner dan je normaal hebt te bestellen.